Ambassade van België in Tanzania

België in Tanzania

Welkom op onze website!

U bent een Belg die onlangs naar Tanzania is verhuisd en u wilt zich inschrijven op de ambassade in Dar Es Salaam? U reist als toerist door Tanzania en u bent uw paspoort verloren? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen? Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Tanzania gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

 

Nieuws

22 dec

Vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo maakt in het kader van de Warmste Week 100.000 euro vrij. Het geld gaat naar een project ter ondersteuning van slachtoffers van mensenhandel in Tunesië (Advocaten zonder Grenzen) en naar het verbeteren van jongerenrechten in Burundi (KIYO). Minister De Croo overhandigde de cheque deze ochtend aan Music For Life dat dit jaar is neergestreken op Domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke.

21 dec

Toespraak van staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem ter gelegenheid van de Diplomatieke dagen 2017.

18 dec

Toespraak van vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo ter gelegenheid van de Diplomatieke dagen 2017.

18 dec

Openingstoespraak van vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ter gelegenheid van de Diplomatieke dagen 2017.

15 dec

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders feliciteert Sri Lanka voor zijn toetreding tot het Verdrag van Ottawa inzake een verbod op antipersoonsmijnen.